Feys-Schouppe Zwembaden

Bij Feys-Schouppe zwembaden hebben we een team van professionals die helpen bij het creëren van jouw droom zwembad. Met deze kennis en kunde zetten we jouw ideeën om in een zwembadtrend. Wij zorgen voor de puntjes op de i in ieder project.

 

Diensten

Feys-Schouppe - Deerlijk - Zwembaden

Droom je van je eigen zwemparadijs? Kunnen genieten van zwemplezier met je familie en vrienden in je eigen tuin. We staan je bij met persoonlijk advies om jouw project uit te werken! Wij bouwen zwembaden op maat van onze klant. We doen dit met bouwkundige baden of met monoblock constructies. Voor elk idee is er oplossing. Ook voor plunge pools kan je bij ons terecht.

Periodiek onderhoud wordt ook aangeboden bij onze zwembadactiviteiten. Dit gaat van seizoensopstart en -afsluit tot wekelijks onderhoud van je zwembad. Neem zeker contact met ons op voor een onderhoudsplan op maat!

Is je bestaand zwembad toe aan een update? We helpen je graag verder en kijken samen wat er dient te gebeuren zodat je snel weer kan genieten van je droom zwembad! Een totale renovatie of enkele delen van je zwembad updaten? Aarzel niet en contacteer ons!

Onze service eindigt niet na de aanleg van je zwembad. We zijn altijd bereikbaar bij eventuele vragen en/of problemen. Indien mogelijk helpen we op afstand anders komen we binnen 1 werkdag ter plaatse.