Feys-schouppe - Deerlijk - Jobs

Welkom in ons team!

Bij Feys-Schouppe zijn we trots op ons vakmanschap en streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We geloven dat een tuin niet alleen een plek is, maar een levensstijl die we samen vormgeven. Als lid van ons team krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van inspirerende projecten, waarbij je samenwerkt met getalenteerde collega’s die dezelfde passie delen. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om tuindromen werkelijkheid te maken.

Wij bieden een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je creativiteit kunt ontplooien. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij ons krijg je de kans om te groeien en je talenten te laten bloeien.

Dus, als je graag je groene vingers aan het werk zet, klanten wilt helpen bij het creëren van hun ideale tuinparadijs en wilt werken in een omgeving waar teamspirit en professionaliteit hand in hand gaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de wereld een stukje groener maken, één tuin tegelijk!

Feys-Schouppe - Jobs -Deerlijk
Feys-schouppe - Deerlijk - Jobs

Openstaande vacatures

Herken je jezelf in deze vacature of heb je bijkomende vragen? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!