Feys-schouppe - Deerlijk - Tuinaannemer

Jouw droom, onze passie

Bij Tuinen Feys-Schouppe hebben we een team van professionals die helpen bij het creëren van een groene droom-woonwereld.
Met meer dan 15 jaar ervaring, zin voor esthetiek, een dosis creativiteit en vooral kennis, zetten wij jouw droom om in een echte tuintrend.
Zo helpen wij graag bij grondwerken, tuinaanleg, opritten en verhardingen, tuinberegening dit zowel privé als voor bedrijven.

Diensten

Tuinaanleg Feys-Schouppe Deerlijk

Wij zorgen voor iedere fase binnen je tuin en omgeving, zo kan je ook bij ons terecht voor alle grondwerken zoals rioleringswerken, betonwerken, keermuren,opritten, drainage en verstevigingen. Wist je trouwens dat wij beschikken over een eigen en uitgebreid machine- en wagenpark? Zo zijn wij niet afhankelijk van anderen en kunnen wij snel en efficiënt inspelen op al jouw noden en wensen.

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met onze verhardingswerken. Van oprit tot terras, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw wensen en de omgeving verrijken. Met aandacht voor duurzaamheid en vakmanschap creëren we hoogwaardige bestratingen die de tand des tijds doorstaan. Laat ons jouw buitenruimte transformeren met expertise en toewijding. Kies voor kwaliteit, kies voor onze verhardingswerken.

Wij zijn een team van gemotiveerde en getalenteerde tuinaannemers. Bij ons kan je terecht voor al je totaalprojecten, zowel privé als voor je bedrijf of industrie. Met meer dan 15 jaar ervaring beschikken wij over voldoende kennis en vaardigheden om jouw droom om te zetten naar realiteit. Jouw droom is namelijk onze “speel”tuin.

Droom je van een mooie tuin het hele jaar door? Dan helpen wij je graag verder. Met onze vakkennis en knowhow onderscheiden we ons op verschillende essentiële punten. We denken daarbij niet alleen aan klein onderhoud maar zetten in op kwaliteit en doordachte materialen en aanpak. Bij ons vind je een team van aannemers met elk hun specialiteit, zo worden we multi-inzetbaar.